Podrška prije kupnje! 00 385 1/61 41 444

Cart

IZRADA PROJEKATA OPREME I TROŠKOVNIKA ZA ŠKOLE I VRTIĆE

Ako želite na najbolji način iskoristiti svaki centimetar raspoloživog prostora u vrtiću ili školi, javite nam se s povjerenjem, a mi ćemo prema Vašim željama i potrebama napraviti projekt namještaja i opreme s troškovnicima i tehničkom dokumentacijom.

USLUGE ODRŽAVANJA NAMJEŠTAJA I OPREME

Naši su proizvodi napravljeni od visokokvalitetnih materijala i namijenjeni su dugotrajnom korištenju. Tijekom intenzivnog korištenja može doći do oštećenja dijelova namještaja, a budući da Teding podržava održivi razvoj i čuvanje okoliša osigurali smo rezervne dijelove za sve vrste školskih klupi i stolaca (sjedala, nasloni, ploče klupa, PVC čepovi…).
Nemojte bacati oštećene klupe i stolce, javite nam se, mi ćemo zamijeniti oštećene dijelove namještaja i na taj način zajedno pridonijeti očuvanju prirodnih resursa.

IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI

Ako niste sigurni kako urediti prostor, rado će Vam pomoći naš tim vrhunskih arhitekata i dizajnera.
Dugogodišnje iskustvo našeg tima osigurati će Vam optimalnu iskorištenost i jedinstveni izgled Vašeg prostora uzimajući u obzir sve Vaše želje i potrebe.

Loading...

Mi koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Prihvaćanjem korištenja kolačića u skladu s našom politikom kolačića.