Podrška prije kupnje
Podrška prije kupnje! +385(0)1 6141 444

Edukacijski komplet Dualboard 1279 Classic

Opremite svoju učionicu edukacijskim kompletom koji se sastoji od Turning Technologies Dual Board 1279, projektora InFocus IN114v i stropnog nosača za projektor. Ovaj komplet omogućit će vam da učinite svoja predavanja zanimljivijima i interaktivnijima.

Dualboard je jedinstvena interaktivna pametna ploča koja omogućava pisanje elektroničkim putem dvjema osobama u isto vrijeme. Njena izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi samo kao površina za projekciju, bilo za pisanje klasičnim markerima za bijelu ploču, ili spojena na računalo, kada postaje ogromni ekran osjetljiv na dodir.

Uključeni projektor – InFocus IN114v – idealan je za prikaz vaših PowerPoint slajdova u učionicama, uredima, i manjim konferencijskim dvoranama. XGA rezolucija modela IN114v optimalna je za rad s Office alatima, i pregled Internetskih stranica. Trajnost žarulje od 6000 sati osigurat će bezbrižan rad godinama, čak i u uvjetima svakodnevnog korištenja.

U kompletu dolazi i stropni nosač za projektor, kako biste jednostavnije započeli s korištenjem.

 

Navedene cijene iskazane su bez PDVa

Kategorija:
Loading...

Mi koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Prihvaćanjem korištenja kolačića u skladu s našom politikom kolačića.