Podrška prije kupnje
Podrška prije kupnje! +385(0)1 6141 444

Interaktivna ploča Dualboard 1289

Dualboard je jedinstvena interaktivna pametna ploča koja omogućava pisanje elektroničkim putem dvjema osobama u isto vrijeme. Njena izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi samo kao površina za projekciju, bilo za pisanje klasičnim markerima za bijelu ploču, ili spojena na računalo, kada postaje ogromni ekran osjetljiv na dodir.

  • Dimenzija ploče: 204×134 cm (16:10), aktivna površina: 192×120 cm
  • Operativni sustav: Windows, Mac, Linux
  • Težina: 26 kg
  • Jamstvo: 3 godine
  • Pribor: 2x interaktivna olovka, punjač za interaktivne olovke, pribor za montažu na zid, USB kabel, Workspace softverski paket, upute
  • Dodatna oprema (uz nadoplatu): Bežična veza s računalom, Podni stalak s kotačima
  • Preporučena rezolucija projektora: 1280×800 (WXGA)

DualBoard ploča funkcionira pomoću posebnih elektronskih olovaka koje imaju potpunu funkcionalnost kompjutorskog miša, uključujući pomicanje strelice miša, lijevi i desni klik, te dvostruki klik. Ovakav princip rada, u kombinaciji s izuzetno visokom razlučivošću senzora, kao rezultat daje najprecizniju ploču na tržištu, pogodnu za sve oblike korištenja, od klasičnog pisanja virtualnom olovkom, do vrlo preciznih poteza u CAD programima ili programima za ilustriranje, simulacijama i slično.

Veličina ploče odgovara visini standardne školske ploče, a u kombinaciji s odgovarajućim širokokutnim projektorom korisnik će imati dojam da radi na ogromnom ekranu osjetljivom na dodir – baš poput vrlo popularnih tablet računala.

 

Navedene cijene iskazane su bez PDVa

Kategorija:
Loading...

Mi koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Prihvaćanjem korištenja kolačića u skladu s našom politikom kolačića.