Podrška prije kupnje
Podrška prije kupnje! +385(0)1 6141 444

Edukacijski komplet Smart SB480 Classic

Opremite svoju učionicu edukacijskim kompletom koji se sastoji od SMART Board SB480 pametne ploče, projektora InFocus IN114xv i stropnog nosača za projektor. Ovaj komplet omogućit će vam da učinite svoja predavanja zanimljivijima i interaktivnijima!

SMART Board 480 dual touch interaktivna pametna ploča s DViT (Digital Vision Touch) tehnologijom, omogućuje potpunu kolaboraciju profesorima, učenicima i studentima. Omogućava rad na ploči dvjema osobama istovremeno, bilo da je riječ o pisanju i brisanju sadržaja ili jednostavnom i intuitivnim rotiranju, povećavanju, smanjivanju i manipuliranju objektima s kojima korisnici rade po interaktivnoj površini ploče. Uz njega dolazi i SMART Notebook kolaboracijski edukacijski softver, softversko rješenje koje omogućava kreiranje interaktivnih nastavnih sadržaja te spremanje i dijeljenje bilješki s nastave s učenicima i studentima, za još uzbudljivija predavanja.

Uključeni projektor – InFocus IN114v – idealan je za prikaz vaših PowerPoint slajdova u učionicama, uredima, i manjim konferencijskim dvoranama. XGA rezolucija modela IN114v optimalna je za rad s Office alatima, i pregled Internetskih stranica. Trajnost žarulje od 6000 sati osigurat će bezbrižan rad godinama, čak i u uvjetima svakodnevnog korištenja. .

U kompletu dolazi i stropni nosač za projektor, kako biste jednostavnije započeli s korištenjem.

 

Navedene cijene iskazane su bez PDVa

Kategorija:
Loading...

Mi koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Prihvaćanjem korištenja kolačića u skladu s našom politikom kolačića.