Podrška prije kupnje
Podrška prije kupnje! +385(0)1 6141 444

Edukacijski komplet Dualboard 1279 Premium

Opremite svoju učionicu edukacijskim kompletom koji se sastoji od Turning Technologies Dual Board 1279, projektora InFocus IN134ST i zidnog nosača za projektor. Ovaj komplet omogućit će vam da učinite svoja predavanja zanimljivijima i interaktivnijima.

Dualboard je jedinstvena interaktivna pametna ploča koja omogućava pisanje elektroničkim putem dvjema osobama u isto vrijeme. Njena izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi samo kao površina za projekciju, bilo za pisanje klasičnim markerima za bijelu ploču, ili spojena na računalo, kada postaje ogromni ekran osjetljiv na dodir.

Uključeni projektor – InFocus IN134ST – dat će sliku dijagonale 160 cm sa svega 96 cm udaljenosti, zbog svoje širokokutne leće (short throw model). XGA rezolucija i svojstva leće čine ga idealnim rješenjem za interaktivne ploče. Opremljen je VGA ulazom, te neizostavnim HDMI ulazom, a jačina svjetla od 4000 ansi lumena osigurava odičnu sliku čak i u osvjetljenim prostorijama.

U kompletu dolazi i zidni nosač za projektor, kako biste jednostavnije započeli s korištenjem.

Navedene cijene iskazane su bez PDVa

Kategorija:
Loading...

Mi koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Prihvaćanjem korištenja kolačića u skladu s našom politikom kolačića.